No preview Login to download

You need to be logged in to go to the download page.

Show comments (1)

De self-assessment tool is een gemakkelijk in te vullen checklist die direct het resultaat laat zien op innovatie bereidheid en de bijbehorende competenties.

Stichting - 22-04-2024

User Rating:

Innovation / Innovatie


Publication date: 02-02-2024
Last change date: 25-04-2024
Uploader:  Frank Den Hartog
Organisation:  Stivako

User Rating

4,0 average based on 1 reviews.

Keywords: innovatie bereidheid tot innovatie
Fields of knowlegde: Management, marketing, Social skills, Leadership
Language: Dutch

Abstract

The only constant in the world is change. The history of any industry is a history of ideas and innovation. Innovation and knowledge development will only become more important in the coming decades. Entrepreneurs will have to anticipate this if they want to keep up with the times. The innovation willingness test consists of a questionnaire that indicates a preference for action patterns. This questionnaire is intended for entrepreneurs to measure their willingness to innovate.

De enige constante in de wereld is verandering. De geschiedenis van elke industrie is een geschiedenis van ideeën en innovatie. De komende decennia zullen innovatie en kennisontwikkeling alleen maar belangrijker worden. Ondernemers zullen hier op moeten anticiperen als zij mee willen gaan met de tijd. De innovatiebereidheidtest bestaat uit een vragenlijst die een voorkeur van actie-patronen aangeeft. Deze vragenlijst is bedoeld voor de ondernemers om de innovatiebereidheid te meten.

Learning outcomes

Zelfinzicht in omgaan met innovatie
Total of 1 files with total size of 46 kB

Back to List